DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2013-2014

2. ČTVRTFINÁLOVÝ ZÁPAS PLAY - OFF

NEDĚLE  20.4.2014, 10.15 hod. v HCP

       HC TRENDY     3    :     5     HC ŠTĚPÁNOVICE

                                              

Sestava :

G: Myškin
O: Junior, Dan, Aleš, Seky, Jeňa, Radim
U: Jirka, Ondra, Michal - Ládís, Petr, Ivan K. - Jarda, Kuba, Pája, Láďa M.
Střelci : Michal 2x, Jirka 1x
 
Ani v druhém zápase se nám nepodařilo soupeře porazit a sen o obhajobě loňského titulu se rozplynul. O výsledek jsme se chtěli porvat a kompletní tři pětky dávaly tušit, že nechceme prodat kůži lacino a prodloužit tuto sérii do třetího zápasu. Úvodní minuty zápasu patřily nám, ale z převahy jsme nedokázali nic vytěžit a tak soupeř hru pomalu vyrovnával a přišly i branky. Postupně jsme prohrávali už 0 : 3. Na 1 : 3 snižoval Míša a začali jme věřit, že kouzlo soupeřovy začarované branky je prolomeno. Bohužel opak byl pravdou a my jsme znovu inkasovali - 1 : 4 . Za tohoto stavu jsme zmobilizovali poslední síly a vrhli se do útoku. Výsledkem byla úprava skóre z hokejek Jirky a Míši na 3 : 4. V této fázi zápasu jsme začali věřit ve zdárný obrat, ale laciná branka, kdy odražený puk po buly skončil za Myškinovými zády, nás definitivně srazila do kolen. Do konce zápasu sice ještě zbýval nějaký čas, ale Štěpánovičtí si již výsledek pohlídali a vystavili nám tak stopku v účinkování v letošním ročníku RHL. Co dodat.... každý den holt není posvícení, z chyb se poučíme, potrénujeme a v příštím ročníku RHL zaútočíme opět na příčky nejvyšší.....

 


 

1. ČTVRTFINÁLOVÝ ZÁPAS PLAY - OFF

SOBOTA  12.4.2014, 15.30 hod. v HCP

    HC ŠTĚPÁNOVICE         4       :           1      HC TRENDY

                                                     

Sestava :

G: Myškin
O: Míra, Johny, Junior, Jeňa
U: Ládís, Michal, Aleš, Jarda, Kuba, Pája, Radim, Ondra, Ivan K.
Střelci : Kuba

Vstup do letošního play - off se nevydařil. Zápas hodnotím dnes s určitým odstupem - z pozice diváka na tribuně. Dění na ledě bych jednoduše popsal  takto :  hráči Trendy hráli hokej (nebo  se alespoň o to snažili) a soupeř střílel góly. Stará bolest, která pronásleduje naší hru již delší dobu, kdy útočíme, kombinujeme, snažíme se o zakončení, ale bohužel následuje ztráta puku, rychlý brejk a soupeřem vstřelená branka. Dnešní soupeř byl určitě hratelný a věřím, že mu za týden vše oplatíme. Nic není ztraceno, bojujeme dál!!!!


 

 

Neděle 23.2.2014, 10.15 hod. V HCP

    HC TRENDY             6         :        2     HC PEKÁRNA SRNÍN

                                                      

Sestava :
G : Myškin
O : Johny, Seky - Junior, Dan - Jeník, Ivan V.
U :  Jirka, Petr, Ondra - Pája, Jarda, Kuba - Ládís, Aleš, Láďa M.
Střelci : Ondra 3x, Petr, Pája, Jarda

Zápas jsme sice nezačali šťastně, když se hned při prvním střídání dostali soupeři do vedení 0 : 1, ale další minuty utkání již patřily nám. Postupně jsme navyšovali skóre až na 6 : 1. Hokejisté ze Srnína ještě upravili stav na 6 : 2, ale to se již  na ledě začalo jiskřit. Vzájemné vyřizování účtů vyústilo v bitku. Rozhodčí si evidentně nechtěli komplikovat  svou práci a nekompromisně zápas ukončili. Stav 6 : 2 je tedy konečný a počítá se do tabulky.

Po uklidnění vášní, odchodu rozhodčích do šatny a krátkém rozbruslení se soupeři dohodli a využili zbývajícího času k přátelskému utkání. 


 

 

Neděle  16.2.2014, 10.15 hod. V HCP

 HC TRENDY           5           :        4             HC TSUNAMI

                                                               

Sestava :

G: Myškin
O: Míra, Junior - Radek, Johny - Dan, Seky
U: Jirka, Petr, Michal - Pája, Jarda, Kuba - Ládís, Ivan V., Ivan K.
Střelci :  Jarda 2x, Jirka, Petr, Michal 
                                                 
K tomuto utkání jsme nastupovali s vědomím, že pokud chceme v play - off dostat hratelnějšího soupeře, musíme na 100% bodovat. Soupeř nás však dokonale zaskočil a než jsme se vzpamatovali, prohrávali jsme 0 : 3 ! Ke zvratu v tomto utkání zavelel Jarda 1 : 3 a Jirka 2 : 3. Soupeř nám ale znovu odskočil na 2 : 4. V této fázi zápasu naši hokejisté zpřesnili hru, začali lépe bruslit a výsledek se dostavil v podobě branek, které vstřelil Petr a Michal - srovnáno 4 : 4. O výsledku pravděpodobně rozhodl moment, kdy Johny fauloval soupeřova útočníka a rozhodčí po krátké poradě nařídili trestné střílení. Myškin s ledovým klidem nájezd zlikvidoval a když v dalších minutách hry rozvlnil síťku Jarda, ujali jsme se vedení  5 : 4. Tento výsledek jsme si již pohlídali a po závěrečném hvizdu oslavili důležité vítězství.
Teď nás čeká  poslední zápas základní části s HC Pekárna Srnín.

 

 

Sobota  8.2.2014, 20.45 hod. V HCP

 HC TRENDY           1           :        10             HC NICOTRANS

                                                              

Sestava :

G: Myškin
O: Míra, Dan - Radek, Seky
U: Pája, Rybička, Tomáš - Ládís, Petr, Ivan V.                                                                                                               Střelec : Radek

 

 

 

 

Neděle 2.2.2014, 10.15 hod. v HCP

  HC TRENDY              2         :       4            HC ŠTĚPÁNOVICE

                                                                   

Sestava :
G: Myškin
O: Kuba, Seky - Míra, Johny 
U: Pája, Jarda, Aleš - Salvík, Petr, Radim - Ivan V., Láďa M.
 
Střelci : Jarda, Kuba
 
Dlouhé minuty se tento zápas hrál bez branek a soupeři se vzájemně "oťukávali". Více štěstí v koncovce měl náš soupeř, který otevřel skóre - 0 : 1. Po pěkné spolupráci Jardy s Kubou srovnal Jarda na 1 : 1. Pak už měli více ze hry soupeři ze Štěpánovic a navýšili postupně skóre na 1 : 4. Malou šanci ještě vykřesal Kuba, když snížil na 2 : 4, ale ani závěrečná hra bez brankáře, kdy jsme soupeře zatlačili a ostřelovali jeho branku, zvrat nepřinesla a my jsme dnes bohužel odešli poraženi. Dnešní zápas byl z naší strany bez nasazení, větší bojovnosti a vůle po vítězství, vázla rozehrávka, chyběl větší důraz před brankou soupeře.... Do konce základní části nám zbývají  tři utkání, tak doufejme, že nějaký ten bod ještě vybojujeme.

 

 

SOBOTA 25.1.2014, 19.00 hod, V HCP

       HC TRENDY                                7       :      5                  HC LAVINY O. ÚJEZD

                                                           

Sestava :

G: Prcek
O: Johny, Radek - Seky, Kuba
U: Salvík, Jarda, Radim, Ivan V., Ivan K,, Ládís, Pája, Michal
Střelci : Jarda 3x, Ivan K. 3x, Kuba 1x
 
Soupeř, nad kterým jsme byli zvyklí vyhrávat, viditelně posílil svůj kádr a na jeho hře to bylo znát. Skóre však otevřel v úvodních minutách Kuba střelou od modré čáry. Hokejisté Lavin zvýšili  tempo hry, vyrovnali a ještě přidali branku na 1 : 2. Nám se podařilo Jardovým gólem srovnat na 2 : 2 a záhy navýšil skóre v náš prospěch Ivan K.- 3 : 2. Hokejisté HC Lavin zpřesnili hru, rychle bruslili, zvýšili důraz před naší brankou a výsledkem bylo srovnání na 3 : 3 a postupné navýšení skóre až na 3 : 5. V této fázi zápasu to s naším týmen nevypadalo dobře a zdálo se, že se naplňuje scénář z minulého zápasu, kdy jsme nezvládli konec utkání s Gladiátory a odešli poraženi.  Důležitý kontaktní gól však vstřelil Jarda a když navíc Ivan K. vyrovnal na 5 : 5, vrátila se na naše hokejky ztracená jistota.  Pověstné sportovní "štěstíčko" se tentokrát přiklonilo na naší stranu a po dalších trefách Jardy a Ivana K. jsme urvali vítězství 7 : 5. Velký podíl na této výhře měl Prcek v brance, který nás v rozhodujících momentech podržel. Jeho výkon je o to obdivuhodnější, že sváděl souboj nejen se soupeřem, ale i s virózou a bylo na něm evidentně znát, že "není ve své kůži".

 

 

Neděle 19.1.2014, 10.15 hod. v HCP

   HC TRENDY                     2        :         4              HC GLADIATORS

                                               

Sestava :  
G : Myškin
O : Kuba, Junior, Ivan V., Johny, Seky
U : Radim, Ríša, Petr - Salvík, Aleš, Míla
Střelci : Radim, Petr

Povzbuzeni výhrou nad HC Radoni jsme nastoupili k dnešnímu zápasu s jasným úkolem - bodovat. Před zápasem jsme si v šatně stanovili taktiku, která jak se ukázalo v první části zápasu, na soupeře platila. Dobré bruslení i obrana s bránícím levým křídlem přinesla své ovoce a po trefách Radima a Petra jsme vedli 2 : 0. Potom se hrálo dlouhé minuty bez branek a bylo jasné, že se v této fázi zápasu "lámal chleba". Soupeř zareagoval na náš styl hry rozkouskováním hry, častými fauly i zvýšeným důrazem v osobních soubojích. Náš tým se bohužel této hře přizpůsobil a namísto zrychlení hry a zpřesnění přihrávek jsme začali chybovat. Tyto chyby soupeř začal samozřejmě trestat. "Ušmudlanými" a náhodnými góly srovnal skóre na 2 : 2.  My jsme se již nedokázali soustředit na naši hru a po dalších chybách v rozehrávce jsme ještě dvakrát inkasovali. Co dodat na závěr? Soupeř zvítězil, protože nebyl lepší, ale protože lépe zvládl souboj po taktické stránce.  Na naší hře bylo pozitivní to, že jsme se konečně před zápasem domluvili, každý věděl, co má hrát (Kuba jako kapitán nezklamal) a pokud jsme toto dodržovali, dostavil se úspěch v podobě vstřelených branek. Prohra mrzí, ale před námi je ještě porce dalších zápasů, ve kterých můžeme uspět.


 

 Čtvrtek 16.1.2014, 17.15 hod. V HCP

    HC TRENDY              9      :         4       HC RADONI

                                             

Sestava :
G: Prcek
O: Ondra, Johny - Míra, Seky
U:  Pája, Jarda, Aleš - Petr, Radim, Kuba

Střelci : Ondra 3x, Radim 3x, Pája 2x, Jarda 1x

Dnešní vítězství nad silným soupeřem jsme si všichni poctivě odmakali. Hráli jsme jako tým,  bruslili nahoru, dolů, dobře bránili a vytvářeli neustálý tlak na soupeřovu branku. Vše jistil spolehlivý Prcek v brance. Skóre otevřel Jarda, ale po soupeřových protestech a krátké poradě rozhodčích byla branka z důvodu postavení mimo hru odvolána. To nás ale nerozhodilo a Pája zavěsil na 1 : 0. Soupeři se zakrátko podařilo srovnat na 1 : 1, ale po trefách Jady, Radima (2x), Páji a Ondry se skóre vyvíjelo v náš prospěch - 6 : 1. Ve střední části jsme trochu polevili a hokejisté HC Radoni stáhli výsledek na 6 : 4. To již ale bylo z jejich strany vše, naopak  Radim jednou a Ondra dvěma trefami do černého pečetili na konečných 9 : 4. Všem hráčů díky za předvedený výkon a hlavně těm, kteří se zápasu zúčastnili i přes své zdravotní problémy a nenechali tým na holičkách.


 

 

Neděle 12.1.2014, 10.15 hod. V HCP

    HC TRENDY             8        :     5             HC META

                                             

Sestava :
G: Myškin
O: Ivan V., Junior - Míra, Seky
U: Láďa M.,Petr,Kuba -  Pája, Michal, Salvík

Střelci : Petr 3x, Kuba 2x, Junior 1x, Pája 1x, Michal 1x

S vědomím, že s  tímto soupeřem musíme bodovat, abychom mohli v klidu pomýšlet na účast v play- off, jsme se pustili do tohoto zápasu. A dařilo se. Hned z prvního útoku zavěsil Kuba a po trefách Juniora a Petra jsme vedli 3 : 0. Toto celkem snadné vedení v nás asi utvrdilo dojem,  že všechno půjde již samo. Bohužel, opak byl pravdou. Soupeř rozkouskoval hru, začaly přibývat diskuze s rozhodčími i vyloučení hráči a bylo jasné, že našim hokejkám tento styl hry vůbec nesvědčí. Výsledkem bylo srovnané skóre 4 : 4 a začínalo se hrát od " začátku". V našich řadách však povstali neúnavní bojovníci a po trefách Petra,  Páji a Kuby jsme odskočili na 7 : 4. Tento úder soupeř již neodvrátil, ačkoliv korigoval po nešťastném vlastní brance jinak spolehlivého Myškina na 7 : 5. Zápasový účet pak podtrhl  Michal na konečných 8 : 5. Závěrečných  pár ostrých slov a bitka po ukončení zápasu, jejíž hlavní postavou byl Petr, již nezměnila nic na našem dnešním solidním vystoupení a zaslouženém zisku tří bodů.


 

Neděle 5.1.2014, 10.15 hod. V HCP

    HC TRENDY             4        :     8           HC TURBO TURTLES TEMELÍN

                                                  

Sestava :
G: Prcek
O: Kiki, Johny, Ivan V., Radim, Seky
U: Jirka, Salvík, Michal - Kuba, Pája, Aleš - Láďa M., Míla, Petr
Střelci : Jirka, Pája, Michal, Salvík
 
V  prvním zápase roku 2014 jsme se poměrně rychle ujali vedení 2 : 0, bohužel to bylo na dlouhé minuty z naší strany vše. Soupeř srovnal skóre a trpělivou kombinační hrou nám ukázal, že individuální pojetí této kolektivní hry, které jsme dnes předvedli, nemá naději na úspěch......
 

 

Neděle 29.12.2013, 10.15 hod. V HCP

      HC TRENDY              18         :        0               HC DLAŽDIČI

                                        

Sestava :  
G : Myškin
O : Johny, Kiki - Jeník, Ivan V. - Míra, Seky
U : Jirka, Ondra, Kuba, Pája, Petr, Salvík, Ivan K.,Radim,  Ríša
Střelci : Ondra 5x, Jirka 4x, Ríša 4x, Kiki 2x, Kuba 1x, Radim 1x, Jeník 1x
 
V posledním zápase roku 2013 jsme si s chutí zastříleli a někteří borci si značně vylepšili osobní statistiky.... Soupeře jsme i  v "tréninkovém" tepu předčili ve všech herních činnostech a dovolili jsme mu ostřelovat Myškina jen z uctivé vzdálenosti. Malé vzrušení přineslo ke konci zápasu soupeřovo trestné střílení. Promrzlý a nerozchytaný Myškin byl však na místě a oslavil tak druhou nulu v soutěži......

 

Neděle 22.12.2013, 10.15 hod. v HCP

   HC TRENDY                        2     :       6                 HC VĚTŘNÍ

                                                   

Sestava :  
G : Myškin
O : Petr, Radim - Johny, Jeník -  Petr, Kiki
U : Ondra, Jirka, Michal - Pája, Aleš, Kuba - Ivan V., Láďa Č., Seky
Střelci : Michal, Petr
Až přílišný respekt k hokejistům z HC Větřní, proti kterým jsme nastoupili v kompletních třech pětkách, předznamenal výsledek tohoto utkání. V úvodu zápasu se vedení ujal soupeř, ale nám se rychle podařilo srovnat na 1 : 1. To ale bylo na dlouhou dobu z naší strany vše. Soupeř nás kombinační hrou začal přehrávat a postupně navyšoval skóre. My jsme ale dále bojovali, ale přehlídka neproměněných šancí nás připravila o lepší výsledek. Nutno ještě  vyzdvihnout výkony obou golmanů.

 

Neděle 15.12.2013, 10.15 hod. v HCP

   HC TRENDY                    4        :          3              HC GLADIATORS

                                               

Sestava :  
G : Myškin
O : Jeník, Radim - Johny, Seky
U : Pája, Aleš, Kuba - Ondra, Ivan K., Jirka -  Ivan V., Láďa M.
Střelci : Jirka 2x, Aleš 1x, Ivan V. 1x
Od samého začátku velmi vyrovnaný zápas, kdy se v konečném součtu štěstěna přiklonila na naší stranu. Sice jsme poměrně rychle vedli Alešovou trefou 1 : 0, ale soupeř ihned odpověděl - 1 : 1. Po dvou gólech Jirky byl stav 3 : 1. Soupeř se ale nevzdával a podařilo se mu srovnat na 3 : 3. Po přesné přihrávce Ondry vsítil  gól Ivan V. a upravil stav na 4 : 3. Soupeř nás potom přitlačil, ale výborný Myškin v brance nepřipustil žádné komplikace. V momentě, kdy již byl překonán, zaskočil skvělým zákrokem Radim a mohli jsme slavit vítězství......

 

Neděle 8.12.2013, 10.15 hod. V HCP

   HC TRENDY                     11       :        2          HC PEKÁRNA SRNÍN

                                                    

Sestava :
G : Myškin
O : Jeník, Johny - Seky, Radim - Petr, Ivan V.
U : Pája, Aleš, Ivan K. - Jirka V., Dominik, Jirka S. - Láďa Č., Ládís, Kuba
Střelci : Jirka V. 3x, Ivan K. 2x, Aleš 2x, Láďa Č. 2x, Dominik 1x, Jeník 1x
Dnešní zápas byl velmi vydařený jak po herní, tak i výsledkové stánce. Od začátku jsme nenechali nikoho na pochybách, kdo bude udávat tempo hry. Skóre zápasu otevřel Láďa Čábela, když pěkně tečoval střelu obránce od modré čáry. Potupně jsme pak navýšili skóre až na 5:0. Soupeřovy útoky byly pouze ojedinělé a ke snížení stavu na 5:1 jsme mu pomohli po chybě v rozehrávce naší obrany. Žádný zvrat v utkání jsme však nepřipustili a vytrvalou kombinační hrou jsme si vytvořili spoustu šancí, které jsme přetavili v další góly v soupeřově síti. Za stavu 8:1 jsme ještě jednou  chybovali, kdy v přemíře snahy obránců o vyhození skončil puk na  hokejce útočníka HC Srnín a ten pohodlně skóroval - 8:2. Tento gól ale již na celkovém průběhu hry nic nezměnil, naopak náš tým přidal ještě tři zásahy a zvítězil 11:2.

 

Neděle 1.12.2013, 13.45 hod.  v HCP

     HC TRENDY                    6         :         6              HC RADONI

Sestava :
G : Myškin
O : Radim, Johny - Jeňa, Seky
U : Jirka, Ondra, Ivan - Pája, Ládís, Míla
Střelci : Jirka 2x, Ondra 2x, Ládís 1x, Radim 1x
Zápas jsme začali naším tradičním způsobem, po chybě v naší rozehrávce otevřel skóre soupeř - 1:0. V zápětí se situace opakovala, tentokrát na druhé straně, Radim zachytil rozehrávku před brankou a srovnal  - 1:1. Iniciativu potom na delší dobu převzali hokejisté HC Radoni a odskočili na 4:1. Po pěkném samostatném  průniku, kdy byl faulován, snížil z nařízeného trestného  střílení blafákem Jirka - 4:2. Následně upravi skóre Ondra - 4:3. V další fázi zápasu, kdy jsme sahali po vyrovnání, přišla studená sprcha a HC Radoni navýšili na 6:3. Náš tým však nesložil zbraně a po bojovném výpadu, kdy šel Ládís nekompromisně za pukem, se podařilo korigovat na 6:4. Další naději na úspěch vykřesal Ondra - 6:5. Soupeř v této části zápasu sáhl takticky k oddechovému času. Nás to ale nerozhodilo a pustili jsme se do soupeře ještě s větší chutí.  Ve snaze o vyrovnání jsme nechali vyniknout v brance Myškina, který předvedl několik výborných zákroků a podržel nás. Závěrečný vyrovnávací gól z Jirkovy hokejky byl odměnou za bojovný výkon celého mužstva a bod z tohoto utkání se silným soupeřem, jsme vybojovali právem. 

 

Čtvrtek 28.11.2013, 20.45 hod. v HCP

       HC TSUNAMI             12         :      6              HC TRENDY

                                    

Sestava :
G :
O :
U :
Střelci : Ondra 3x, Jirka, Míla, Ládís

 

Neděle 24.11.2013, 10.15 hod. V HCP

      HC TRENDY            14         :       0                   HC DLAŽDIČI

                                        

Sestava :
G : Myškin
O : Ivan V., Johny, Míra, Standa, Seky
U : Kuba, Aleš, Ládís - Jirka, Ondra, Láďa M.
Střelci : Ládís 3x, Ondra 2x, Johny 2x, Jirka 2x, Aleš 2x, Láďa M. 2x, Kuba 1x

K zápasu s papírově nejslabším soupeřem, který ještě v RHL nepoznal chuť vítězství jsme nastoupili zodpovědně. Po počátečním oťukávání jsme uchopili vývoj zápasu pevně do svých rukou a bylo jasné, podle čích not se bude hrát. Skóre otevřel svým letošním premiérovým gólem Ládís, postupně jsme soupeře zamkli v jejich obranném pásmu a přišly i další branky. Dlaždiči ohrožovali našeho Myškina pouze z ojedinělých útoků, zejména po chybách v naší rozehrávce. Myškin ale vše spolehlivě vyřešil  a po zásluze  slaví svou letošní první nulu. Bez větších problémů jsme v tomto zápase s férovým soupeřem, kdy se z obou stran hrálo bez zbytečných faulů, potyček a debat s rozhodčími, dokráčeli ke konečnému vítězství 14 : 0. 


 

STŘEDA 20.11.2013, 17.15 hod. V HCP

     HC META                  6      :    4                  HC TRENDY

                                           

Sestava :
G: Prcek
O: Míra, Seky - Johny, Radim 
U: Kuba, Ivan, Junior - Ládís, Láďa Č., Míla - Pája, Aleš, Ríša
Střelci: Kuba 1x, Seky 1x, Pája 1x, Míla 1x
Zápas, který jsme si prohráli sami.....Po hrubých chybách v obraně jsme darovali soupeři vedení 4:0 a  ani po zlepšeném výkonu v druhé půli zápasu jsme nedokázali tento rozdíl smazat. Neproměněné vyložené šance, včetně trestného střílení, nás mohou mrzet o to více, že dnešní soupeř byl hratelný a body na dosah...... 

 

 

NEDĚLE 17.11.2013, 10.15 hod, V HCP

       HC TRENDY                                8       :      2                  HC LAVINY O. ÚJEZD

                                                           

Sestava :

G: Myškin
O: Honza, Radim - Míra, Seky
U: Ondra, Michal, Jirka, Junior, Pája, Salvík, Aleš, Ládís, Láďa M.
Střelci : Ondra 4x, Aleš 2x, Pája 1x, Jirka 1x
Zápas jsme začali již naším tradičním způsobem - než jsme se stačili rozkoukat - 0:1. Záhy jsme však srovnali skóre, začali soupeře přehrávat a přišly i další branky do soupeřovy sítě a navýšení na 3:1. Laviny ještě v této fázi zápasu korigovaly na 3:2, ale to již bylo z jejich strany vše a náš tým dalšími trefami dokráčel ke konečnému vítězství 8:2.

 

 

NEDĚLE 10.11.2013, 10.15 hod. V HCP

HC TRENDY                    2             :          5               HC VĚTŘNÍ

                                                

Sestava :

G: Prcek
O: Honza, Ivan - Seky, Radim - Johny, Míra
U: Jirka, Ondra, Láďa M. - Pája, Aleš, Salvík - Kuba, Junior, Ládís
Střelci : Jirka, Johny
Již první minuty naznačily, kdo bude v tomto utkání udávat tempo. Soupeř nás na dlouhé minuty zamkl v naší třetině, nám se dařilo pouze vyhazovat puky do středního pásma nebo na zakázené uvolnění. Naše rozehrávka vázla a bylo jenom otázkou času, kdy uděláme chyby. To se také stalo a soupeř pomalu navyšoval skóre. Nejlepší náš hráč - Prcek v brance - i přes výborný výkon sám na vše nestačil.....Našich několik šancí, včetně Ondrovo neproměněného trestného střílení, zůstalo nevyužito a tak nezbývá než konstatovat, že s dnešním výkonem jsme na soupeře prostě neměli.

 

 

Neděle 3.11.2013, 13.45 hod. V HCP

    HC TRENDY                     14          :       8          HC TURBO TURTLES TEMELÍN

                                                                  

Sestava :

G: Myškin
O: Honza, Seky - Radim, Standa - Míra, Ivan
U: Pája, Kuba, Aleš - Jirka, Ondra, Míla - Ládís, Láďa Č., Salvík  - Láďa M.
Střelci : Honza 1x, Kuba 1x, Radim 1x, Míla 1x, Pája 2x, Aleš 2x, Jirka 3x, Ondra 3x
 
Naše třetí vystoupení v RHL, tentokrát s vítězným koncem. V úvodu zápasu jsme nastačili zachytit soupeřův nástup a než jsme se rozkoukali, lovil Myškin puk z branky. Podařilo se nám rychle srovnat stav na 1:1, ale soupeř, který dobře bruslil a překonával střední pásmo jednoduchou, ale účelou kombinací, nám odskočil na 1:3. V dalším průběhu zápasu jsme zpřesnili a zrychlili hru a úspěch se záhy dostavil - srovnáno na 3:3! V této fázi zápasu se začal lámat chleba...Soupeři zjevně docházely síly, začal spoléhat na brejkové situace, které řešil Myškin v brance. Naš tým, i  díky nasazení kompletních tří pětek, převážil výsledek zápasu na naši stranu. Nutno ještě zmínit, že ani tento zápas se neobešel bez trestných střílení (po jednom na každé straně). Soupeř v této činnosti uspěl, náš hráč Míla vyšel tentokrát bohužel naprázdno. Ke korektnímu utkání bez závažnějších prohřešků přispěla bezpochyby i dvojice rozhodčích.

 

Neděle  27.10.2013, 13.45 hod. V HCP

HC TRENDY                    2       :     8                 HC NICOTRANS

                                                              

Sestava :

G: Myškin
O: Ondra, Michal - Radim, Seky -  Honza, Ivan V.
U: Láďa Š., Láďa Č., Láďa M. - Pája, Junior, Kuba K. - Kuba V.(Míla), Ivan K., Salvík

Tento zápas lze velice těžko zhodnotit. Se soupeřem, jehož kvalita vysoko přesahuje rámec RHL (a dle názoru zúčastněných nemá v této soutěži co pohledávat) a který má navíc ve svém středu několik psychicky labilních jedinců, kteří neváhají za rozhodnutého stavu 2 : 8 slovně i fyzicky napadnout rozhodčího, je výsledek tohoto zápasu nepodstatný.....

Střelci : Pája 1x, Láďa Čábela 1x (z trestného střílení)



 

 

 

Neděle 20.10.2013, 10.15 hod. v HCP

  HC TRENDY                7       :       2            HC ŠTĚPÁNOVICE

                                                                   

Sestava :
G: Myškin
O: Honza, Ivan - Standa, Míra - Radim,Seky - Láďa M.
U: Jirka V., Ondra, Salvík - Kuba V., Láďa Č., Ivan K. -  Kuba K.,Pája, Ládís
 
Náš první letošní start v RHL se vydařil. V úvodu zápasu jsem sice poměrně rychle inkasovali a soupeř pak držel dlouhou dobu jednogólový náskok. Po zpřesnění a zrychlení hry jsme začali soupeře přehrávat a přišly i góly a s nimi i klid na naše hokejky. Soupeř stále více spoléhal na brejkové situace, ale naše obrana byla pozorná. Opět se zaskvěl Myškin, který chytil dvě soupeřova trestná střílení. Nutno však dodat, že i náš tým měl dvojnásobnou šanci při trestných stříleních. V této činnosti jsme však ani my neuspěli. Trpělivou hrou jsme postupně navýšili skóre na 6:1, soupeř pak ještě korigoval na 6:2, ale závěrečný Salvíkův gól po přesné přihrávce Jirky udělal vítěznou tečku za úvodním vystoupením  HC Trendy v letošním ročníku RHL.
Střelci :
Jirka V. 2x, Ondra 2x, Kuba V. 1x, Kuba K. 1x, Salvík 1x

 

Neděle 29.6.2014 přátelský zápas

HC TRENDY    :    HC NERATOVICE     6 : 6 

 

Sobota 28.6.2014 přátelský zápas

HC TRENDY    :    HC NERATOVICE     9 : 4 

 

Neděle 15.6.2014 přátelský zápas

HC TRENDY    :    HC BOSCH     10 : 7 
Sestava : 
G: Prcek
O: Junior, Seky, David Č.
U: Ládís, Míša, Petr, Aleš, Káca
David P. a Franta byli zapůjčni soupeři, který neměl dostatek hráčů.
Střelci :  Petr 3x, Ládís 3x, Míša 1x, Aleš 1x, Káca 1x, Seky 1x
 
V úvodu zápasu nás soupeř sice na malou chvíli zatlačil, ale my jsme se rychle vymanili a skóre otevřel polovysokou střelou Ládís. Pak jsme již navyšovali skóre až do stavu 4:0. Tento výsledek nás ukolébal natolik, že jsme si asi mysleli, že je již vyhráno. Lehkovážným přístupem ke hře jsme začali kupit chyby, soupeř převzal iniciativu a než jsme se stačili rozkoukat bylo srovnáno na 4:4 a co víc,  záhy jsme prohrávali 4:5. Do konce zápasu však zbývalo ještě poměrně hodně času, abychom se vzpamatovali a začali hrát opět naši hru. To se také stalo. Naši útočníci - Ládís, Petr, Míša, Aleš a Káca začali opět předvádět solidní kombinaci a skóre se začalo obracet. Útočných radovánek si užili i obránci, kdy po pěkné nahrávce od Juniora zavěsil z bezprostřední blízkosti Seky a završil tak náš gólový příděl do soupeřovy branky na 10. Hráči HC Bosch sice v závěru korigovali výsledek, ale to již nic nezměnilo na našem konečném vítězství v poměru 10 : 7. Pochvala též Prckovi v brance, který předvedl výborný výkon.

 

Neděle 8.6.2014 přátelský zápas

HC TRENDY    :    HC RUDNÁ     17 : 6 
Sestava : 
G: Prcek
O: Jonáš (host), Venca Homolka (host), Seky
U: Pája, Ládís, Radim, Petr, David, Petr Míka (host)
Střelci : Jonáš 10x, Ládís 4x, Radim 2x, Pája 1x

Už jen hrstka opravdu sklalních "Trenďáků", doplněná několika hosty, hájila dnes barvy našeho týmu. Ačkoliv venkovní teplota atakovala hranici 30-ti stupňů, my jsme v celkem solidním tempu přehráli soupeře z Rudné. Zápas se hrál v přátelském duchu a většina hráčů  se již viděla určitě někde u vody nebo na zahrádce u sklenice pěnivého moku. Ale přesto mohli diváci (kdyby nějací přišli) vidět pěkné hokejové akce. Z naší strany vynikal Jonáš a Ládís, ze strany soupeře mladý hokejista, který za značné podpory naší obrany svedl několik soubojů tváří v tvář s Prckem. Prcek dnes chytal výborně a předvedl několik vynikajících zákroků. To vše sečteno a podtrženo = další vítězství v této sezóně, která ještě nekončí! Tak přijďte, ať to do toho konce června dotáhnem! 


 

 

Neděle 1.6.2014 přátelský zápas

HC TRENDY    :    HC BOSCH     19 : 8 
Sestava : 
G: Myškin
O: Johny, Jonáš, Franta, Seky
U: Junior, Pája, Ládís, Radim, Míša, Petr
Střelci : Jonáš 5x, Petr 4x, Pája 2x, Radim 2x, Ládís 2x, Franta 2x, Míša 1x, Junior 1x

 

Neděle 25.5.2014 přátelský zápas

HC TRENDY    :    HC HLAVATCE       8 : 6
Sestava : 
G: Myškin
O: Míra, Jeňa, Seky
U: Pája, Kuba, Junior, Ládís, David, Johny
Střelci : Ládís 3x, Junior 3x, Pája 1x, David 1x

Naše sestava, tentokrát bez výraznějších posil, si i tak se soupeřem poradila na výbornou. Po úvodním oťukávání otevřel skóre Pája a na 2 : 0 upravil vzápětí Ládís. Soupeřům  se sice podařilo srovnat skóre na 2 : 2, ale to nás nabudilo ke zvýšení tempa hry. To se projevilo pozitivně na vývoji skóre -  Junior, Ládís a David navýšili postupně stav a soupeř pouze korigoval na konečných 8 : 6.


 

 

Neděle18.5.2014 přátelský zápas

HC TRENDY    :    HC ZVĚRKOVICE       11 : 4
Sestava : 
G: Prcek
O: Dan, Jeňa - Seky, host - Johny, host
U: Radim, Petr, Jirka (host) - Pája, Aleš, David - Láďa, Ládís, Míša
Střelci : Pája 2x, Petr 1x, Radim 1x, Jeňa 1x, Míša 1x + hosté 5x (Jirka 4x, Káca 1x)

Naše sestava, vyztužená opět mladými nadějnými hosty, byla předzvěstí  slušného výsledku s tradičním soupeřem. A hned v úvodních minutách se to potvrdilo. Aleš našel přesným pasem Páju a ten po samostatném úniku nekompromisně zavěsil a zavelel tak k vítězství, za kterým celý tým neúnavně a s jistotou po celou dobu šel. Soupeře jsme celkem jasně přehrávali a spousta neproměněných šancí z naší strany zachránila Zvěrkovické před daleko větším přídělem. Obrana dnes šlapala solidně a to, co prošlo, pochytal Prcek, který v poslední době podává výborné a stabilní výkony. Zápas byl veden v přátelském duchu bez zbytečných faulů, potyček a slovních výměn, kdo dnes hrál, byl určitě spokojen...


 

 

Neděle11.5.2014 přátelský zápas

HC TRENDY    :    HC ZVĚRKOVICE   23 : 9   
Sestava : 
G: host
O: Johny + hosté
U: Pája, Petr, Míša, Láďa M., Seky + hosté
Střelci : Petr 3x, Seky 2x, Míša 1x + 17x hosté

Kdo si z hráčů Trendy dnes přišel zahrát, rozhodně nelitoval. Díky Míšovi, který zařídil "demoliční četu" mladých a hodně šikovných hráčů, jsme soupeře jasně přehráli a oplatili jsme jim všechny letošní porážky. "Trenďáci"  ale rozhodně nehráli "druhé housle" a dokázali se také prosadit. Vynikal zejména Petr, který svými kličkami a rychlým bruslením neúnavně pronikal za soupeřovu obranu a zatížil Myškinovo konto třemi zásahy a dokonce i na několik gólů přihrával (což nebývá zvykem) - jen tak dál! Rychlý hokej, hodně branek, jednoznačná výhra a hlavně hra s borcema co to dost umí - vysoká spokojenost na naší straně.


 

 

Neděle 4.5.2014 přátelský zápas

HC TRENDY    :    HC BOSCH     8 : 7 
Sestava : 
G: Luďa
O: Míra, Jeňa, Ivan, Johny, Standa
U: Seky, Dan, Ríša -  Pája, Junior, Kuba - David, Ládís, Láďa M. 
Střelci : Jeňa 3x, Ríša 2x, Junior 1x, Pája 1x, Seky 1x
 
Stejný soupeř jako před týdnem, stejný výsledek, podobný vývoj zápasu. Hrálo se opět nahoru dolů ve svižném tempu. Skóre tentokrát otevřel pěknou střelou Junior a pak už jsme se s soupeřem přetahovali o výsledek až dokonce. Výborným výkonem se prezentoval Jeňa, který zaznamenal tři branky a Ríša, který skóroval 2x. Na 6 : 5 upravoval Pája -  po chybě soupeře v rozehrávce se nemýlil. Soupeř pak odskočil na 6 : 7. Pěknou střelou z prostoru mezi kruhy se blýskl Seky, který srovnal na 7 : 7. Při závěrečném tlaku jsme strhli vítězství na svou stranu, kdy opět Jeňa pálil od modré čáry a vymetl horní růžek soupeřovy branky..... Pochvalu zaslouží také Luďa v brance, který předvedl několik pěkných zákroků a v rozhodujících chvílích náš tým podržel.
Tentokrát se hrálo bez větších faulů a potyček a zůstalo pouze u slovní výměny názorů.
 
 

 

Neděle 27.4.2014 přátelský zápas

HC TRENDY    :    HC BOSCH      8 : 7
Sestava : 
G: Myškin
O: Míra, Seky, Junior, Radim, Standa
U: Petr, Ondra, Míša, Pája, Ríša, Kuba, Ládís, Láďa M., David
Střelci :  Míša 2x, Ríša 2x, Ondra 1x, Ládís 1x, Kuba 1x(SN), David 1x

Utkání probíhalo od začátku v přátelském, ale svižném tempu. Po úvodním oťukávání jsme soupeře zatlačili, ale tento tlak jsme brankově nezúročili a protivník začal pomalu hru vyrovnávat. Hrálo se najednou nahoru-dolů, ale poměrně dlouhou dobu bez branek. S těmi se však po úvodní půlhodině roztrhl pytel, o čemž svědčí konečné skóre 8 : 7. Za zmínku stojí proměněné trestné střílení Kuby, pěkná souhra Míši s Ondrou a rozhodující Ládísova branka na 8 : 7 z ostrého úhlu. Drobné potyčky známých firem jsou už tradiční součástí naší hry a nemá cenu  to dále hodnotit. S tímto soupeřem se utkáme v odvetě příští neděli.


 

 

Neděle 6.4.2014 přátelský zápas

HC TRENDY    :    HC ZVĚRKOVICE      4 : 10
Sestava : 
G: Prcek
O: Johny, Ivan V, Míra, Seky, Junior
U: Pája, Ládís, Láďa M., Michal, Dan, David
Střelci : Ládís 2x, Michal 1x, Dan 1x

Odveta za březnový přátelák se nám nevydařila. Posilnění před zápasem v podobě domácích škvarků s chlebem a kořalkou se ukázalo jako neúčinné. Od prvních minut jsme produkovali hokej plný chyb, zejména v rozehrávce, nedůsledné obranné činnosti, ale i neproměněných šancí. Nutno však dodat, že v brance soupeře stál opět skvělý Myškin a v poli se objevilo několik hráčů, kteří nastupují pravidelně za Trendy. I přesto jsme předvedli několik pěkných akcí a dokázali jsem soupeře chvílemi i  přehrávat. Pěkným gólem se blýskl Dan, který pohotově střílel z místa mezi kruhy a vymetl horní růžek Myškinovy branky. Střelecky se činil bojovník Ládís a vynikal i  Míša, ale většinu jeho pokusů likvidoval Myškin nebo je zastavily tyčky, které měl Myškin v tomto zápase velice dobře postavené. Na závěr zápasu proběhla série samostatných nájezdů (po pěti na každé straně) - Prcek 3x úspěšný, 2x inkasoval. Za Trendy skóroval pouze Junior.


 

 

Neděle 30.3.2014 přátelský zápas

HC TRENDY  :  HC ZVÍKOV  9 : 1
Sestava :
G: Myškin
O: Dan, Ondra, Seky
U: Ladís, Láďa M., Pája, Ivan V., Jirka, Junior
Střelci : Ondra 3x, Ládís 2x, Jirka 2x, Dan 1x, Junior 1x
 
 

Neděle 23.3.2014 přátelský zápas

HC TRENDY  :  HC ROUDNÁ 5 : 7
Sestava :
G: Prcek
O: Dan, Míra, Ivan, Junior, Seky
U: Ladís, Láďa M., Petr - Pája, Vlasta, Kuba
Střelci : Ládís 2x, Pája 2x, Kuba
 
Utkání se hrálo podle stále se opakujícího scénáře. Náš tým po většinu času obléhal branku hokejistů z Roudné, vytvářel si šance, které ale zůstávaly bez využití. Naopak soupeř trpělivě čekal na naše chyby v rozehrávce a "bukač"  většinu samostatných nájezdů proměnil. Abychom v nastávajících zápasech uspěli, bude nutné zvýšit důraz před brankou, zrychlit a zpřesnit rozehrávku, vyvarovat se chyb v obranné činnosti a zjednodušit naše akce. Složité kombinace v rohu kluziště a snaha o dovezení puku, jak se říká, až "do kuchyně" prostě vedly dnes akorát k tomu, že jsme posílali do brejku útočníky našeho soupeře, kteří zápas rozhodli.....

 

 

 

  HC TRENDY   HRÁČI 35+                          

                                                                

TURNAJ OLD BOYS VIMPERK  SOBOTA  8.3.2014, 9.00 - 15.30 hod.

Propozice :

Účastníci turnaje :   HC Vimperk OLD BOYS
                                  HC Kladno OLD BOYS
                                  HC Trendy Č.Budějovice OLD BOYS
                                  HC Vajgar J.Hradec OLD BOYS
 
Časový program :     9.00    VIMPERK - J.HRADEC
                                  10.00    Č.BUDĚJOVICE - KLADNO
                                  11.00    VIMPERK - Č.BUDĚJOVICE
                                  12.00    KLADNO - J.HRADEC
                                  13.00    Č.BUDĚJOVICE - J.HRADEC
                                  14.00    VIMPERK - KLADNO
                                  16.00 VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ V HOTELU ZLATÁ HVĚZDA
 
Hraje se podle pravidel pro veteránský hokej, turnaje se mohou zúčastnit hráči ročníku 1979 a starší.
Hrací doba 2 x 15 min. čistého času, tresty poloviční, úprava ledu po každém utkání.
 
   
 


 

Neděle 2.3.2014 přátelský zápas

HC ZVĚRKOVICE  :  HC TRENDY 12 : 4
Sestava :
G: Prcek
O: Johny, José - Ivan, Seky
U: Junior, Pája, Petr, Dan, Ládís
Střelci : Ládís 2x, Seky, Petr

Vůně tlačenky, jitrnic a dalších uzenářských pochutin, která se linula z kabiny našeho dnešního soupeře dokonale rozložila zřejmě vegetariánsky naladěné hráče HC Trendy  a na ledě to bylo znát. Se soupeřem jsme drželi krok pouze ze začátku zápasu do stavu 2 : 2. Potom přišly hrubé chyby v obraně (moc se nebránilo) i v rozehrávce a soupeř nemilosrdně trestal. Nutno dodat, že nás dnes zařízli "vlastní" hráči Ondra a Myškin, kteří nastoupili v dresu soupeře. My se nevzdáme, příště se nacpeme tatarákem a uvidíme.....ale jinak si myslím, že jsme si to dnes užili - hrálo se rychle, korektně bez zbytečných faulů, potyček a keců....


 

 

 

 

Středa 6.11.2013, přátelský zápas

SINOP  :  HC TRENDY 10 : 11

                     

Sestava :

G: Prcek
O: Ivan, Johny - Míra, Seky
U: Salvík, Junior, Kuba - Petr, Ríša, Radim
Střelci : Kuba 4x, Ríša 3x, Junior 1x, Radim 1x, Petr 1x, Salvík 1x
 
Zápas, ve kterém jsme nesložili zbraně ani za stavu 4 :0 a 6:1 a bojovali až do konce! Soupeř na nás vyrukoval s jednoduchou a účelnou kombinační  hrou, kterou mu umožnil náš tým tím, že  vůbec nebránil střední pásmo. Skóre povážlivě narůstalo, zvláště když ani Prcek neměl svůj den. V polovině zápasu jsme však soupeřovu hru konečně "přečetli", "zahustili" jsme střední pásmo a soustředili se i na obranu naší modré čáry. Prcek se konečně také chytil a se štěstím jsme dokráčeli k vítěznému konci. Pěkný rychlý zápas s férovým soupeřem, kdy jsme si hokej všichni užili.....

 

Středa 16.10.2013  přátelský zápas

HC Meta  : HC Trendy    7 : 6

                   

V generálce na nedělní ostrý start RHL jsme opět na soupeře nestačili a prohráli nejtěsnějším rozdílem. Utkání se hrálo ve velmi přátelském duchu, chyby v obranné činnosti a neproměněné šance nás připravily o úspěch v tomto utkání. Za zmínku stojí výkon Prcka v bráně, který s ledovým klidem zneškodnil soupeřovo trestné střílení. Závěrečný tlak na bránu Mety se nekonal a remízu, která by byla určitě spravedlivým vyvrcholením hokejového večera v Hokejovém centru Pouzar, se nám vybojovat nepodařilo.

Sestava :
G: Prcek
O: Johny, Marek - Míra, Seky
U: Pája, Ríša, Kuba K. - Rybička, Kuba V.,Narťák
Branky : Kuba V. 3x, Míra 1x, Narťák 1x, Ríša 1x

 

Neděle 13.10.2013  přátelský zápas

HC Trendy : HC Zvěrkovice     6 : 7

Zápas, který jsme začali ve vlažném tempu a tahali jsme stále za kratší konec. Soupeř nás překonával z brejků a trestal chyby, kterých jme vyrobili víc než dost. V brance soupeře chytal "náš" Myškin a spoustě našich akcí vystavil stopku. V závěru zápasu nás ještě nabudil Ládísův pěkný gól z křídla.  Na závěrečných pět minut jsme zamkli soupeře v jeho třetině, ale Myškin statečně odolával a nám se již vyrovnat nepodařilo.

Sestava :

G: Prcek

O: Ivan, Rybička - Míra, Seky

U : Salvík, Aleš, Kuba - Narťák, Ládís, Radim

Branky : Ládís 3x, Kuba 1x, Radim 1x, Seky 1x

Neděle 6.10.2013 - přátelský zápas
Hc Trendy vs. Hc Temelín - 11:4
Další podařený zápas,kdy se hrálo nahoru dolu. Hned při prvních střídáních jsme se dostali do vedení a pak už pohodlně navyšovali skóre. Párkrát jsme při horlivém útočení propadli ve středním pásmu,ale měli jsme jistotu v perfektně chytajícím Miškynovi. Celkem se dařila rozehrávka, tím vznikaly pohledné kombinace a tak mohl být po zápase Prcek opět spokojen.  Za zmínku ještě stojí,že jeden protihráč neunesl nervy a napadl rozhodčího. Naštěstí se nic vážného nestalo,protože jsme ihned přispěchali sudímu na pomoc. Horší byl Salvíkův nezaviněný střet v posledních vteřinách zápasu,kdy se rozhodčí horko těžko zvedal z ledu. 
Branky : Michal 3x, Ládís 2x, Jirka Vojta 2x, Ondra 1x, Láďa Čábela 1x, Pája 1x, Johny 1x

Sestava :

G - Myškin

O - Míra, Honza, Ivan, Johny, Radim

Ú - Pája,Aleš,Ríša - Ondra,Láďa, Michal - Jirka,Ládís,Salvík

 

 

Neděle 29.9.2013 - přátelský zápas
HC Gladiators : HC Trendy - 3 : 10
Další z vydařených přípravných zápasů. Vynikající výkon podal v bráně Prcek! Dařila se nám kombinace, přechod středního pásma a hráli jsme zodpovědně i dozadu. Pokud soupeř již překonal naši obranu, zasáhl Prcek, který předvedl perfektní zákroky. 
Vývoj skóre : 5:0, 5:1, , 7:1, 7:2, 9:2, 9:3, 10:3
Sestava :
G: Prcek
O: Honza, Johny, Míra, Seky
U: Pája, Ríša, Kuba
Radim, Míla, Ládís
Střelci : Ríša 4x, Radim 2x, Kuba 2x, Pája 1x, Ládís 1x

22.9.2013 přátelák
HC Radoni : HC Trendy - 12 : 13. Nedohráno!
Zápas nahoru, dolů, kdy se moc nebránilo a skóre na obou stranách úctyhodně narůstalo. K vidění byla spousta osobních šarvátek, která vyústila v bitku, jejíž ústřední postavou byl Láďa Čábela. Soupeř pak opustil led....
Sestava : 
G : Prcek
O : José, Radim, Ivan, Seky
Ú: Junior, Pája, Kuba, Ondra, Ládís, Láďa
Střelci : Ondra 7x, Junior 4x, Kuba 1x, Ládís 1x
22.9.2013 přátelák HC Radoni : HC Trendy - 12 : 13. Nedohráno!  Zápas nahoru, dolů, kdy se moc nebránilo a skóre na obou stranách úctyhodně narůstalo. K vidění byla spousta osobních šarvátek, která vyústila v bitku, jejíž ústřední postavou byl Láďa Čábela. Ublížený soupeř pak bojácně opustil led....  Sestava :   G : Prcek  O : José, Radim, Ivan, Seky  Ú: Junior, Pája, Kuba, Ondra, Ládís, Láďa  Střelci : Ondra 7x, Junior 4x, Kuba 1x, Ládís 1x
 

 

Středa 18.9.2013 přátelský zápas

HC Trendy : HC Meta - 5 : 11
Tento zápas se nám bohužel vůbec nepovedl.... V úvodu jsme hned inkasovali - 0:1. Další část zápasu se ale vyvíjela pro nás slibně a skóre jsme otočili - 3:1. Od této chvíle se ale na naše hokejky přilepila smůla, nevycházelo vůbec nic. Soupeř velice dobře bruslil, bránil střední pásmo a dobře kombinoval. Náš tým se velice těžko dostával do hry, nedařila se rozehrávka ani individuální akce. Bohužel ani Velkej Pepa v brance neměl svůj den .... skóre tak postupně narůstalo a pocit ze špatně odehraného zápasu nezměnila ani závěrečná korekce na konečných 5 : 11.

Sestava :
G: Velkej Pepa
O: Ondra, Radim - Míra, Seky
Ú: Aleš, Pája, Kuba - Ivan, Ládís, Láďa Čábela
Střelci : Ivan 3x, Aleš, Kuba
Na tento zápas rychle zapomenem, v pátek potrénujem a v neděli se zakousneme do Radonů.....

Neděle 15.9.2013 : přátelák

HC Štěpánovice : HC Trendy : 3 : 14

Před tradičním soupeřem jsme nechali respekt v šatně a suverénně jsme kráčeli za vítězstvím. Naše mužstvo, tentokrát bez hvězdných opor, předvedlo kvalitní kolektivní hokej. K vidění byly krásné akce, soupeři jsme tentokrát skoro nic nedovolili. Pokud hráči ze Štěpánovic přece jenom překonali naší obranu, vytáhl skvělé zákroky Myškin v naší brance. Dnešní výkon je příslibem pro nadcházející sezonu....Prcek dnes opět spokojen....
Hurá na Metu !!!
Střelci : Ivan K. 3x, Kuba 3x, Ríša 3x, Radim 2x, Salvík 1x, Pája 1x, Seky 1x

HC J.Hradec : HC Trendy 6 : 12

Druhý letošní přátelák ve svižném tempu. Prcek dnes spokojen. Střelci : Ondra 4x, Ladis 3x, Láďa Č. 2x, Michal 1x, Junior 1x, Seky 1x

1.9.2013.

První přátelský zápas letošní sezony HC Predators Zvíkov - HC Trendy 7:3. Po slibném začátku jsme vedli 3:0, ale soupeř se pomalu rozehrával a dotáhl zápas do vítězného konce. Pozápasový rozbor utkání, který provedl Prcek, byl zcela výstižný a každý borec dostal, co si zasloužil.....střelci : Pája 2x, Aleš 1x.